Folders en boeken

Folders

Cover ik kan beter stotterenIn de webshop van de NFS kun je diverse folders bestellen of downloaden.
Bijvoorbeeld: Ik stotter gewoon en Ik kan beter stotteren dan jij!

Iedereen is anders geboren

 

cover groot'Iedereen is anders geboren' is een vrolijk boekje over een klas met hele gewone kinderen. Gewone kinderen, die toch allemaal iets speciaals hebben. Ze zien er allemaal anders uit, vinden allemaal iets anders leuk of lekker en hebben allemaal iets dat anders is. Kortom, ze zijn allemaal anders geboren! Het (voor)leesboek is vooral geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar.

Een van de kinderen in het boek is Tess, zij stottert. Andere kinderen in het boek hebben bijvoorbeeld een allergie, zijn geboren met een schisis of hebben dyslexie. Dit komt op een luchtige manier aan de orde. De nadruk in het boekje ligt vooral op alles wat de kinderen leuk en lekker vinden of waar ze goed in zijn.

Lees meer...

JOEP!

Boekje JOEP

Joep het schaap stottert, vooral als hij zich druk maakt, en dat is best lastig als je iets heel belangrijks wilt vertellen. En wat helemaal vervelend is, is dat Joeps vrienden hem niet laten uitpraten en steeds zijn zinnen voor hem af proberen te maken. Gelukkig is Dirk net in de wei naast Joep komen wonen, en Dirk wil best wel naar Joep luisteren...

Bij dit boek zit een cd waarop het hele verhaal als vrolijk hoorspel te beluisteren is. Met stemmen van bekende Nederlanders als Paul Haenen, Albert Verlinde, Erwin Olaf, Carry Tefsen, Joep Onderdelinden, Simone Kleinsma, Plien & Bianca e.a. 

Lees meer...

Sponsors & Partners

Nederlandse Federatie Stotteren

Postbus 80
3860 AB Nijkerk
Tel. 030 - 233 33 36
Beltijden: 09:00 - 17:00

Agenda

Geen evenementen
site by AllinOneSoftware.com