Nieuws

Stottercafé Nijmegen op 21 februari 2017

 

imagesOp dinsdag 21 februari wordt er een stottercafé georganiseerd in Nijmegen.
Iedereen die met stotteren te maken heeft (zoals ervaringsdeskundigen en hun partners maar ook logopedisten, huisartsen en psychologen) is welkom op deze avond over stotteren en broddelen.

Lees meer...

Goede wensen met betrekking tot stotteren

Heb jij nog goede wensen met betrekking tot stotteren? Je kan op deze video reageren via onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/stotteren.nl/

Misleidende reclame

imagesN1UJM09LWe weten het allemaal: stotteren kan een groot probleem zijn, niet alleen het stotteren zelf maar ook hoe we ermee omgaan. We weten al veel beter dan zo’n tien jaar geleden hoe stotteren wordt veroorzaakt, en ook therapeutisch is er grote vooruitgang geboekt, maar we weten nog niet of en hoe we iedereen van het stotteren af kunnen helpen. In zo’n situatie dat de reguliere geneeskunde niet alle problemen kan oplossen (dat is wel vaker het geval) groeit de roep naar alternatieve methoden. Nu is daar op zich zelf niets mis mee, als de therapie-zoekers hun ogen maar open houden voor de mogelijke gevaren daarbij. Tijdens de vorige bijeenkomst van de International Stuttering Association (ISA, de koepelorganisatie van de cliënten verenigingen) is daar een verklaring over aangenomen, die na vertaling nu op de nationale websites staat.

Cartoon NRC

Deze cartoon van Ruben L. Oppenheimer stond op 22 oktober in het NRC:

Cartoon

Stottercafé Middelburg 21 november 2016

imagesOp maandag 21 november is de eerste editie van stottercafé Middelburg. Het begin van de avond staat in het teken van het thema van Wereldstotterdag 2016: 'Het belang van vroegtijdige onderkenning van stotteren bij jonge kinderen'.
De aanvang is om 19.30 en inloop vanaf 19.15 uur.

Locatie: Café Serenitea, Gravenstraat 82, 4331 KP  Middelburg

Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en op de poster.

Sponsors & Partners

Nederlandse Federatie Stotteren

Postbus 80
3860 AB Nijkerk
Tel. 030 - 233 33 36
Beltijden: 09:00 - 17:00

site by AllinOneSoftware.com