Buitenlandse folders
Demosthenes

StotterCafé Nederland

Het initiatief om stotterend Nederland en iedereen met belangstelling voor stotteren een plaats te bieden voor ontmoeting!

Ga naar de website

Demosthenes

Demosthenes

alles voor en over personen die stotteren

Ga naar de website

NVST

NVST

alles voor en over stottertherapeuten

Ga naar de website

Wat is stotteren?

Hoe herken je stotteren bij jezelf of iemand uit je omgeving en hoe ga je hiermee om?
Columns en verhalen door (ervarings)deskundigen en andere betrokkenen
Stotteren zicht- en hoorbaar in aansprekende filmpjes en vlogs
Vrij te downloaden brochures en folders voor verschillende doelgroepen

Actuele berichten

Dr. Else Eising bekroond met NWO VENI Grant
Door: jeanet10-11-2020
We hebben al vaker geschreven over de grote ontwikkeling van basale wetenschap bij stotteren, de laatste tijd vooral in de genetica en neurologie. En veel mensen doen al mee aan het nu lopende genetisch onderzoek op het Max Planck Instituut in...
Media aandacht Wereldstotterdag
Door: jeanet27-10-2020
Er is veel aandacht geweest in de media voor de campagne van het StotterFonds rond Wereldstotterdag. Er verscheen een artikel op NRC.nl . Ariana werd geïnterviewd door AD Video . Annelies werkte mee aan een uitzending en podcast bij ZTACK . Item in...
Internationale thema's Wereldstotterdag
Door: jeanet21-10-2020
Op website van de ISAD (International Stuttering Association) is het internationale thema van Wereldstotterdag te vinden en ook de campagnes van verschillende landen. De Nederlandse campagne rond Wereldstotterdag staat ook genoemd op deze website:...
Wereldstotterdag 2020: Dare to be y-y-y-you!
Door: jeanet15-09-2020
Dit jaar zet het StotterFonds zich tijdens de campagne rond WereldStotterdag in voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar. We kondigen deze bijzondere dag aan met de slogan DARE TO BE Y-Y-Y-YOU. Jezelf durven zijn als tiener is een hele kunst en dat...
In Memoriam Tiete Damsté-Terpstra (1924-2020)
Door: jeanet14-09-2020
Zij overleed 26 mei in haar woonplaats Zeist. De eerste ambachtsvrouw van de logopedie, i n de Volkskrant van 23 juli wordt zij zo genoemd en dat is geheel terecht. Zij maakte van de logopedie een echt vak. Zij werd in 1970 de directeur van de...

Media

Bekijk stotteren in de media

Blijf op de hoogte

Brochures, posters en boeken

Bestel of download gratis

Sponsors en partners

DTFonds
DTFonds
Cultuur Fonds
Demosthenes
NVST
InternetDiensten Nederland