Buitenlandse folders
Demosthenes

StotterCafé Nederland

Het initiatief om stotterend Nederland en iedereen met belangstelling voor stotteren een plaats te bieden voor ontmoeting!

Ga naar de website

Demosthenes

Demosthenes

alles voor en over personen die stotteren

Ga naar de website

NVST

NVST

alles voor en over stottertherapeuten

Ga naar de website

Wetenschappers zijn een groot onderzoek gestart om erachter te komen waarom mensen stotteren. De wetenschappers hebben duizenden deelnemers nodig voor het onderzoek. Een van de deelnemers is Dean van 11 jaar. Hij stottert al sinds hij kan praten en waarschijnlijk gaat het bij hem niet over.

Bekijk het item hier.

Dinsdag 4 februari was er bij RTL 5 live een item over stotteren. Hierin was Rik Mets te zien als ervaringsdeskundige en Dr. Else Eising vertelde over het wetenschappelijke onderzoek van het Max Planck instituut voor psycholinguïstiek en het Erasmus MC naar de erfelijkheid van stotteren.
Het item is hier terug te kijken.

Anja van der Vlist, stottertherapeut, is op Wereldstotterdag geïnterviewd in de Ochtend van 4 op NPO Radio 4. Luister het interview hier terug.

Een stotter meer of minder? Samantha de Witte-Malak (30) zit er niet mee. Sterker nog, de Vlissingse lacht keihard mee als er een goede grap over wordt gemaakt. Ze vindt het goed dat er op Wereldstotterdag (22 oktober) aandacht is voor het onderwerp, maar wil vooral geen zielig verhaal afsteken. ,,Ik ben trots op wat ik allemaal bereikt heb. Stotteren is daarin nooit een belemmering geweest.”
Lees hier het artikel uit de Provinciale Zeeuwse Courant.

Media

Bekijk stotteren in de media

Blijf op de hoogte

Brochures, posters en boeken

Bestel of download gratis

Sponsors en partners

DTFonds
DTFonds
Cultuur Fonds
Demosthenes
NVST
InternetDiensten Nederland