Folders en boeken

De woordenwolkjesmachine

9200000059825309

Als Kamiel praat, komen zijn woorden af en toe in stukjes uit zijn mond. In een droom leggen twee mannetjes hem uit dat de woordenwolkjesmachine soms wat trager werkt. Daardoor klinken de uitgesproken woorden een beetje als toverwoorden, maar dat is niets om je zorgen over te maken.Een informatief prentenboek waarin kinderen vanaf 5 jaar op een speelse manier meer te weten komen over stotteren.

Geschreven door logopedist en stottertherapeut Kato Poliet. Met achter in het boek nuttige informatie voor ouders, leerkrachten en begeleiders die meer willen weten over stotteren en hoe ze erover kunnen praten.

Lees meer...

Folders

Cover ik kan beter stotterenIn de webshop van de NFS kun je diverse folders bestellen of downloaden.
Bijvoorbeeld: Ik stotter gewoon en Ik kan beter stotteren dan jij!

Iedereen is anders geboren

 

cover groot'Iedereen is anders geboren' is een vrolijk boekje over een klas met hele gewone kinderen. Gewone kinderen, die toch allemaal iets speciaals hebben. Ze zien er allemaal anders uit, vinden allemaal iets anders leuk of lekker en hebben allemaal iets dat anders is. Kortom, ze zijn allemaal anders geboren! Het (voor)leesboek is vooral geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar.

Een van de kinderen in het boek is Tess, zij stottert. Andere kinderen in het boek hebben bijvoorbeeld een allergie, zijn geboren met een schisis of hebben dyslexie. Dit komt op een luchtige manier aan de orde. De nadruk in het boekje ligt vooral op alles wat de kinderen leuk en lekker vinden of waar ze goed in zijn.

Lees meer...

Sponsors & Partners

Nederlandse Federatie Stotteren

Postbus 80
3860 AB Nijkerk
Tel. 030 - 233 33 36
Beltijden: 09:00 - 17:00

Agenda

Geen evenementen
site by AllinOneSoftware.com