Buitenlandse folders
Demosthenes

StotterCafé Nederland

Het initiatief om stotterend Nederland en iedereen met belangstelling voor stotteren een plaats te bieden voor ontmoeting!

Ga naar de website

Demosthenes

Demosthenes

alles voor en over personen die stotteren

Ga naar de website

NVST

NVST

alles voor en over stottertherapeuten

Ga naar de website

Met Boyan Ephraim, bekend als nieuwslezer bij TV West

Rotterdam - Het StotterCafé is een initiatief van de Nederlandse Stottervereniging Demosthenes en het StotterFonds. Wij hebben ons tot doel gesteld stotterende mensen en iedereen die op welke manier dan ook in contact komt met, of belangstelling heeft voor stotteren een plaats te bieden voor ontmoeting. Ons tweede doel is voorlichting geven over stotteren.

Op 2 mei 2019 is de volgende editie van het StotterCafé Rotterdam. Deze avond wordt gestart met een ontspanningsoefening van circa 10 minuten. Vervolgens wordt het woord gegeven aan Boyan Ephraim. Hij is onder andere bekend als nieuwslezer bij TV West. In zijn verhaal zal hij vertellen dat zijn stotteren hem in het verleden niet heeft weerhouden om een carrière in de journalistiek na te jagen. Hiermee hoopt hij andere stotterende mensen te inspireren zich niet te laten tegenhouden in het nastreven van hun ambities. De avond zal in gemoedelijke sfeer verlopen. Boyan wil het publiek in zijn verhaal betrekken door hen te vragen hun inspiratie en uitdagingen met betrekking tot het stotteren te delen. Na afloop van het bovenstaande volgt nog een leuk spel om het programma mee af te ronden.

Het StotterCafé wordt gehouden in het Nivon gebouw aan de Dirk Smitsstraat 76 in Rotterdam. Om 19.30 uur is er inloop, om 20.00 uur start de avond en na de lezing / workshop (21.30 uur) is er tijd voor een drankje. De toegang is vrij en iedereen is van harte welkom. Voor verdere informatie kunt u terecht bij Tom Wittebrood en Pieter Groen ( 070-3543054). Het volgende StotterCafé staat gepland voor 13 juni 2019. Blijf op de hoogte door ons te 'liken' op Facebook en onze website stottercafe.eu in de gaten te houden!

Media

Bekijk stotteren in de media

Blijf op de hoogte

Brochures, posters en boeken

Bestel of download gratis

Sponsors en partners

DTFonds
DTFonds
Cultuur Fonds
Demosthenes
NVST
InternetDiensten Nederland