Buitenlandse folders
Demosthenes

StotterCafé Nederland

Het initiatief om stotterend Nederland en iedereen met belangstelling voor stotteren een plaats te bieden voor ontmoeting!

Ga naar de website

Demosthenes

Demosthenes

alles voor en over personen die stotteren

Ga naar de website

NVST

NVST

alles voor en over stottertherapeuten

Ga naar de website

We kunnen weer terugkijken op een mooie Wereldstotterdag.

- Hoogtepunt was dit jaar het Symposium ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Marie-Christine Franken. Zij is werkzaam bij het Sophia Kinderziekenhuis van het Erasmus MC in Rotterdam op de afdeling KNO, Gehoor- en Spraakcentrum. In deze functie combineert ze klinisch werk, wetenschappelijk onderzoek en onderwijs. De titel van het Symposium was Wetenschap en Klinische Praktijk. Het bood een mooie afwisseling tussen die twee gebieden en de sfeer was feestelijk. Er waren natuurlijk veel stottertherapeuten, maar ook veel leden van de Stottervereniging Demosthenes en andere belangstellenden. Bekijk hier een filmpje met een impressie van deze dag.

- Een nieuwe uitzending van Klokhuis over stotteren.Klokhuis
Enkele maanden geleden werd het StotterFonds benaderd om mee te werken aan een nieuwe uitzending over stotteren. De vorige uitzending was al van 2011 en we waren heel blij dat de redactie van Klokhuis deze vraag stelde. En het resultaat mag er zijn.  Een luchtige vrolijke uitzending met veel informatie en mooie uitleg.   https://www.hetklokhuis.nl/tv-uitzending/4208/Stotteren.

- Het thema was dit jaar: Stevig Staan met Stotteren. Er zijn een poster en een brochure gemaakt. Kinderen in de leeftijd van 8 tot 14 jaar worden aangemoedigd open te zijn over hun stotteren bijvoorbeeld door een spreekbeurt te houden over stotteren. De poster en de brochure zijn te vinden in de webshop.

Media

Bekijk stotteren in de media

Blijf op de hoogte

Brochures, posters en boeken

Bestel of download gratis

Sponsors en partners

DTFonds
DTFonds
Cultuur Fonds
Demosthenes
NVST
InternetDiensten Nederland