Buitenlandse folders
Demosthenes

StotterCafé Nederland

Het initiatief om stotterend Nederland en iedereen met belangstelling voor stotteren een plaats te bieden voor ontmoeting!

Ga naar de website

Demosthenes

Demosthenes

alles voor en over personen die stotteren

Ga naar de website

NVST

NVST

alles voor en over stottertherapeuten

Ga naar de website

Foto Jeanet 2Hiermee wil ik mij voorstellen. Mijn naam is Jeanet Huijgen en ik werk bij FBPN. Vanaf augustus 2012 heeft FBPN de taken van Annet Schaeffers overgenomen voor het StotterFonds (toen NFS). Deze taken worden nu door mij uitgevoerd. Ik werk sinds 2010 voor FBPN en werk vier dagen in de week. Mijn werkdagen zijn maandag t/m donderdag met wisselende tijden.
Het StotterFonds is uiteraard  van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar. Naast mijn werkzaamheden voor het StotterFonds werk ik ook voor andere patiëntenverenigingen die aangesloten zijn bij FBPN.  Werkzaamheden die wij doen zijn o.a. ledenadministratie, financiële administratie, telefoonbeantwoording, e-mailbeantwoording, notuleren van vergaderingen en bestuursondersteuning. Ik ben 44 jaar, getrouwd en heb twee zonen van 13 en 15 jaar. Wij wonen in Bunschoten-Spakenburg. Ik hou van lezen,  creatief bezig zijn en doe ik  aan power balance en wandel ik af en toe met een vriendin.

Jeanet Huijgen

Media

Bekijk stotteren in de media

Blijf op de hoogte

Brochures, posters en boeken

Bestel of download gratis

Sponsors en partners

DTFonds
DTFonds
Cultuur Fonds
Demosthenes
NVST
InternetDiensten Nederland