Demosthenes

StotterCafé Nederland

Het initiatief om stotterend Nederland en iedereen met belangstelling voor stotteren een plaats te bieden voor ontmoeting!

Ga naar de website

Demosthenes

Demosthenes

alles voor en over personen die stotteren

Ga naar de website

NVST

NVST

alles voor en over stottertherapeuten

Ga naar de website

Te snel voor woorden

Te snel voor woorden

alles over broddelen

Ga naar de website

Daar zijn we heel erg blij mee want uw steun maakt het verschil.  Dankzij u kan het StotterFonds werken aan een wereld waarin er meer begrip is voor stotteren en waarin kinderen een grotere kans krijgen om niet te blijven stotteren. Uiteraard wilt u graag van alle activiteiten op de hoogte worden gehouden. Voor u worden daarom alle nieuwtjes over stotteren en alle activiteiten verzameld en op de site gezet. Zie agenda en actueel.

Wilt u opkomen voor de belangen voor mensen die stotteren?

Onder het motto ‘samen staan we sterk’ vormt het StotterFonds een samenwerkingsverband van de Nederlandse Stottervereniging Demosthenes en de Nederlandse Vereniging voor Stottertherapie (NVST). De Nederlandse Stottervereniging Demosthenes is een vereniging van en voor kinderen, jongere en volwassenen die stotteren en ouders van stotterende kinderen. Het grootste probleem is dat veel mensen slecht raad weten met stotteren. Stotteren bemoeilijkt zodoende vaak het onderlinge contact. Daarom zijn de twee belangrijkste doelstellingen van de Nederlandse Stottervereniging Demosthenes: belangenbehartiging voor mensen die stotteren en ouders van stotterende kinderen; en het bevorderen van een zo gunstig mogelijke situatie met betrekking tot stotteren, in het bijzonder in Nederland.

Lid worden

Wilt u graag vrijwilliger worden?

Vrijwilligers zijn de hoekstenen van het StotterFonds. Het StotterFonds-bureau en de vrijwilligers bij het StotterFonds zetten zich belangeloos in, zij doen mee in de strijd om het stotterenprobleem de wereld uit te krijgen. Zij stotteren vaak zelf, of zijn ouders van stotterende kinderen, of zijn hulpverleners. Iedereen heeft talenten en elk talent telt. Doe mee en word vrijwilliger. U kunt hierbij rekenen op ondersteuning door het het StotterFonds.


Media

Bekijk stotteren in de media

Aanmelden nieuwsbrief

Brochures, posters en boeken

Bestel of download gratis

Sponsors en partners

DTFonds
DTFonds
Cultuur Fonds
Demosthenes
NVST
InternetDiensten Nederland