Buitenlandse folders
Demosthenes

StotterCafé Nederland

Het initiatief om stotterend Nederland en iedereen met belangstelling voor stotteren een plaats te bieden voor ontmoeting!

Ga naar de website

Demosthenes

Demosthenes

alles voor en over personen die stotteren

Ga naar de website

NVST

NVST

alles voor en over stottertherapeuten

Ga naar de website

Wat kunt u doen als u stottertherapie geeft?

Geeft u stottertherapie? Dan hebben wij uw steun heel hard nodig. U weet als geen ander wat de gevolgen kunnen zijn van stotteren en dat ouders vaak niet weten wat ze moeten doen. U ontmoet vaak kinderen die beginnen te stotteren en hun ouders en ook jongeren en volwassenen die chronisch stotteren. Word daarom supporter van het StotterFonds en breng iedereen op de hoogte van het bestaan en de site van het StotterFonds. Op deze manier kunt u aan iedereen laten zien dat u goede en betrouwbare voorlichting over stotteren belangrijk vindt.

Steun ons en maak uw praktijk supporter van de StotterFonds 


Het StotterFonds is natuurlijk al heel blij dat u zich inzet om samen met ons het stotteren de wereld uit te krijgen en waarschijnlijk bent u persoonlijk al donateur. Maar misschien zou u nog iets meer willen doen. Dat kan, want juist u kunt erg veel betekenen voor het StotterFonds. Door uw praktijk aan te melden als supporter geeft u niet alleen een extra financiële ondersteuning, maar laat u ook aan anderen zien dat u zich inzet voor mensen die stotteren en hun ouders. Als u supporter wordt, krijgt u van het StotterFonds een verklaring die u in uw praktijk kunt ophangen. Bovendien krijgt u korting op uw bestellingen via de webshop.

Steun ons en wijs uw cliënten op het belang van het StotterFonds 


Door de terugtredende overheid wordt het werven van donateurs steeds belangrijker. Voldoende donateurs kunnen zorgen voor een gezonde financiële basis. Een sterk StotterFonds kan regelmatig voorlichtingscampagnes ontwikkelen en uitvoeren. In Nederland stotteren ongeveer 175.000 mensen. Op de teller staat het aantal donateurs en u begrijpt dat er nog veel werk te verrichten is. Ons doel is dat in de komende jaren het percentage donateurs verhoogd wordt tot 2%, dus minstens 3500 donateurs. Juist u kunt ons helpen dit doel te halen door uw cliënten te stimuleren donateur te worden. Voor elke donateur die zich via u heeft aangemeld, ontvangt u een lot en aan het eind van het jaar verloot het StotterFonds een leuke prijs waarmee wij uw inspanning willen belonen.

Steun ons en organiseer een actie 


Misschien wilt u zelf graag een inzamelingsactie organiseren waarmee u het StotterFonds wilt steunen. Misschien vragen ouders of scholieren die stotteren u wel eens wat zij kunnen doen om te zorgen dat meer mensen weten wat stotteren is.
Misschien komen zij zelf al met een idee om een sponsoractie voor het StotterFonds te organiseren. Dat zou natuurlijk super zijn. Het StotterFonds juicht acties, zoals een liefdadigheidsconcert, een sponsorloop, een voordracht bij een serviceclub zoals de Rotary toe, en zal u een pakket sturen met informatiemateriaal van het StotterFonds

Media

Bekijk stotteren in de media

Blijf op de hoogte

Brochures, posters en boeken

Bestel of download gratis

Sponsors en partners

DTFonds
DTFonds
Cultuur Fonds
Demosthenes
NVST
InternetDiensten Nederland