Buitenlandse folders
Demosthenes

Demosthenes

alles voor en over personen die stotteren

Ga naar de website

NVST

NVST

alles voor en over stottertherapeuten

Ga naar de website

Wat kunt u doen als u stottertherapie geeft?

Geeft u stottertherapie? Dan hebben wij uw steun heel hard nodig. U weet als geen ander
wat de gevolgen kunnen zijn van stotteren en dat ouders vaak niet weten wat ze moeten doen. U ontmoet vaak kinderen die beginnen te stotteren en hun ouders en ook jongeren en volwassenen die chronisch stotteren. Word daarom supporter van de NFS en breng iedereen op de hoogte van het bestaan en de site van de NFS. Op deze manier kunt u aan iedereen laten zien dat u goede en betrouwbare voorlichting over stotteren belangrijk vindt.

Steun ons en maak uw praktijk supporter van de NFS 


De Nederlandse Federatie Stotteren is natuurlijk al heel blij dat u zich inzet om samen met ons het stotteren de wereld uit te krijgen en waarschijnlijk bent u persoonlijk al donateur. Maar misschien zou u nog iets meer willen doen. Dat kan, want juist u kunt erg veel betekenen voor de NFS. Door uw praktijk aan te melden als supporter geeft u niet alleen een extra financiële ondersteuning, maar laat u ook aan anderen zien dat u zich inzet voor mensen die stotteren en hun ouders. Als u supporter wordt, krijgt u van de NFS een verklaring die U in uw praktijk kunt ophangen. Bovendien krijgt u korting op uw bestellingen via de webshop.

Steun ons en wijs uw cliënten op het belang van de NFS 


Door de terugtredende overheid wordt het werven van donateurs steeds belangrijker. Voldoende donateurs kunnen zorgen voor een gezonde financiële basis. Een sterk NFS kan regelmatig voorlichtingscampagnes ontwikkelen en uitvoeren. In Nederland stotteren ongeveer 175.000 mensen. Op de teller staat het aantal donateurs en u begrijpt dat er nog veel werk te verrichten is. Ons doel is dat in de komende jaren het percentage donateurs verhoogd wordt tot 2%, dus minstens 3500 donateurs. Juist u kunt ons helpen dit doel te halen door uw cliënten te stimuleren donateur te worden. Voor elke donateur die zich via u heeft aangemeld, ontvangt u een lot en aan het eind van het jaar verloot de NFS een leuke prijs waarmee wij uw inspanning willen belonen.

Steun ons en organiseer een actie 


Misschien wilt u zelf graag een inzamelingsactie organiseren waarmee u de NFS wilt steunen. Misschien vragen ouders of scholieren die stotteren u wel eens wat zij kunnen doen om te zorgen dat meer mensen weten wat stotteren is.
Misschien komen zij zelf al met een idee om een sponsoractie voor de NFS te organiseren. Dat zou natuurlijk super zijn. De NFS juicht acties, zoals een liefdadigheidsconcert, een sponsorloop, een voordracht bij een serviceclub zoals de Rotary toe, en zal u een pakket sturen met informatiemateriaal van de NFS

Bekijk stotteren in de media

Bekijk clips en video's, beluister podcasts, lees columns en interviews in onze mediarubriek

Blijf op de hoogte

Bestel brochures, posters en boeken

Boeken, folders, brochures en posters bestel of download je in onze webshop

Sponsors en partners

DTFonds
DTFonds
Cultuur Fonds
Demosthenes
NVST
InternetDiensten Nederland