Demosthenes

Demosthenes

alles voor en over personen die stotteren

Ga naar de website

NVST

NVST

alles voor en over stottertherapeuten

Ga naar de website

Demosthenes is een Nederlandse stotter- en broddelvereniging die zich sinds 1966 inzet voor iedereen die stottert of broddelt en de mensen eromheen. Het StotterFonds, de organisatie die deze website beheert, is een samenwerkingsverband van Demosthenes en de Nederlandse Vereniging voor Stottertherapie (NVST). Samen werken we aan het verspreiden van informatie over stotteren en proberen we ervoor te zorgen dat mensen minder problemen ervaren door het stotteren.

Over Demosthenes
Demosthenes is er voor iedereen die stottert of broddelt. De vereniging begrijpt dat stotteren/broddelen een lastige handicap kan zijn en wil daarom een steun in de rug zijn voor kinderen, jongeren en volwassenen met deze handicap. Demosthenes biedt een platform waar mensen open kunnen praten over stotteren en broddelen, ervaringen kunnen uitwisselen en altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent dit onderwerp.

Meer informatie

Activiteiten van Demosthenes
Demosthenes organiseert diverse activiteiten om mensen te ondersteunen. Denk aan online stottercafe’s, spelletjesmiddagen, verenigingsweekenden en sportieve uitjes. Het doel van de activiteiten is om mensen die stotteren of broddelen een veilige en ondersteunende omgeving te bieden. Door het organiseren van bijvoorbeeld online stottercafe’s en spelletjesmiddagen, kunnen mensen elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen en elkaar steunen.

Bekijk activiteiten

Word lid van Demosthenes
Wil je ook deel uitmaken van de vereneging Demosthenes en altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van stotteren en broddelen? Word dan lid van Demosthenes!

Lid worden

Samen werken we aan het verspreiden van meer informatie over stotteren/broddelen en proberen we ervoor te zorgen dat mensen minder problemen ervaren door het stotteren.

Aanmelden nieuwsbrief

Sponsors en partners

DTFonds
DTFonds
Cultuur Fonds
Demosthenes
NVST
InternetDiensten Nederland