Demosthenes

Demosthenes

alles voor en over personen die stotteren

Ga naar de website

NVST

NVST

alles voor en over stottertherapeuten

Ga naar de website

Te snel voor woorden

Te snel voor woorden

alles over broddelen

Ga naar de website

Help mijn woorden 2Het prentenboek Help, mijn woorden blijven steken van Kaat Ponnet is te koop in onze webshop.
Rupsje Ronel is een vrolijke en talentrijke rups die stottert. Vooral in de klas hindert hem dat. Eekhoorn Pluis en zijn andere dierenvrienden geven hem verschillende tips om daarmee om te gaan. Zo leert rupsje Ronel tevreden zijn met wie hij is en ontpopt hij zich tot een prachtige vlinder.

Nelis kabouterclubEen kinderboek over vriendschap en 'anders' zijn.

Over de auteur

Jaren geleden schreef Annemiek Dijkstra (1975) al verhalen over Nelis de Kabouter in haar weblog. Als je de letters van Nelis door elkaar husselt krijg je Niels en dat was de naam die zij gekregen zou hebben als ze als jongen zou zijn geboren. Annemiek stottert al haar hele leven en Nelis stottert ook. De blog verdween, maar Nelis bleef altijd in gedachten. Met een zoon met autisme en een dochter die vroeger ook "anders wilde zijn, omdat iedereen iets had", kreeg dit nieuwe avontuur van Nelis steeds meer vorm. Zo werd Nelis en de Coole Kabouterclub geboren.

jongen lachen nbBillie Pieters is een elfjarige jongen met maar één droom: een stand-up comedian worden. Hij doet niets liever dan het bedenken van de leukste grappen en pakkende slotzinnen. Er is alleen één probleem: Billie stottert. Op school zegt hij zo min mogelijk, en zijn grappen durft hij alleen aan zijn oma te laten horen. Maar Billie kan niet voor eeuwig blijven wegrennen. Kiest hij voor de spotlight, of blijft hij liever onzichtbaar? De jongen die iedereen laat lachen is een grappig en ontroerend verhaal over vriendschap en durven zijn wie je bent.

Aanmelden nieuwsbrief

Sponsors en partners

DTFonds
DTFonds
Cultuur Fonds
Demosthenes
NVST
InternetDiensten Nederland