Demosthenes

Demosthenes

alles voor en over personen die stotteren

Ga naar de website

NVST

NVST

alles voor en over stottertherapeuten

Ga naar de website

Te snel voor woorden

Te snel voor woorden

alles over broddelen

Ga naar de website

Dysfluent magazine"Is het allemaal een kwestie van ademhaling? Zit het allemaal tussen onze oren? Het is geen lichamelijk iets. Het is dat gevoel in je borst, die beklemmende sensatie.’’ Deze zinnen op de cover van Dysfluent Magazine wekken vragen op en misschien emoties. Het doel van Dysfluent magazine is juist om deze vragen te verkennen door enerzijds de kennis die nu bekend is op het gebied van stotteren kort op een rijtje te zetten en anderzijds door in gesprek te gaan met personen die stotteren over wat zij van hun stotteren vinden.

Open brievenAnja van der Vlist-Pluut is voorzitter van het StotterFonds. Zij is jarenlang stottertherapeut geweest en inmiddels met pensioen. Op sociale media deed zij een oproep aan personen met stotteren en hun omgeving om een brief te schrijven aan hun stotteren. Hier zijn hele persoonlijke en ontroerende verhalen uit gekomen die zijn opgenomen in dit boekje.

Het boekje is te bestellen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De kosten zijn € 17,50 inclusief verzenden.

"Life on Delay" is een persoonlijk boek van John Hendrickson over zijn ervaring met stotteren. Het boek is geïnspireerd door een interview met President Biden en gaat dieper in op de uitdagingen van het leven met stotteren. Hendrickson deelt openhartig zijn eigen verhaal en reflecteert op zijn persoonlijke groei en acceptatie.

Aanmelden nieuwsbrief

Sponsors en partners

DTFonds
DTFonds
Cultuur Fonds
Demosthenes
NVST
InternetDiensten Nederland