Buitenlandse folders
Demosthenes

Demosthenes

alles voor en over personen die stotteren

Ga naar de website

NVST

NVST

alles voor en over stottertherapeuten

Ga naar de website

Op maandag 22 oktober is het weer WereldStotterDag Dit jaar vieren we dan ons 4e lustrum; Bij deze gelegenheid maken we onze nieuwe naam bekend: Stotterfonds. We willen jullie van harte uitnodigen dit 20 jarig bestaan met ons te vieren met een wervelend feest in de Tolhuistuin. Deze feestelijke locatie ligt vlakbij Amsterdam CS. Er is een ontvangst, een spreekstalmeester die in een paar rondes met bekende Nederlanders, ervaringsdeskundigen en wetenschappers praat over stotteren: wat is het, wat doet het met je en wat kan je eraan doen. Optredens tussendoor, hapje en drankje erna. Kortom: de moeite waard. Reserveer deze dag. Het tijdstip is van 16-20 uur. Nadere informatie volgt. 

Heb je te maken met stotteren, op welke manier dan ook, wij zijn op zoek naar jou met jouw unieke verhaal over stotteren! 

Dit jaar bestaat de Nederlandse Federatie Stotteren (NFS) 20 jaar! Dit willen we natuurlijk graag samen met jullie vieren. Hiertoe zullen we een sprankelend lustrumfeest organiseren op Wereldstotterdag 22 oktober 2018. (Informatie daarover volgt nog!)

De website van de NFS is vernieuwd! Neem snel een kijkje en laat ons weten wat je er van vindt! Tips en opmerkingen kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bekijk de uitzending van Taarten van Abel bij de NPO hier:

over abel 600x338

M. A2 affiche 724x1024In februari 2018 verschijnt bij Cinemien de film M. In de film volgen we Lila, een jonge vrouw die kampt met een stotterprobleem die zich liever op de achtergrond houdt. Totdat Kamikazepiloot Mo in haar leven stapt. Lila is op een kantelpunt in haar leven gekomen en moet haar angsten overwinnen om een toekomst met Mo op te bouwen. Mo moet op zijn beurt uit de wereld van illegale straatraces zien te komen als hij kans wil maken op een toekomst met Lila, maar is de liefde sterker dan de verslavende adrenaline van het racen?

Bekijk stotteren in de media

Bekijk clips en video's, beluister podcasts, lees columns en interviews in onze mediarubriek

Blijf op de hoogte

Bestel brochures, posters en boeken

Boeken, folders, brochures en posters bestel of download je in onze webshop

Sponsors en partners

DTFonds
DTFonds
Cultuur Fonds
Demosthenes
NVST
InternetDiensten Nederland