Demosthenes

Demosthenes

alles voor en over personen die stotteren

Ga naar de website

NVST

NVST

alles voor en over stottertherapeuten

Ga naar de website

In een wereld waarin alles snel gaat, is het voor iedereen belangrijk de tijd te krijgen om te zeggen wat je wilt zeggen. Zo ook voor mensen met stotteren. WereldStotterDag staat dit jaar in het teken van het normaliseren van niet-vloeiend spreken. Een bekende reactie van mensen met stotteren is om de stotters te verbergen of te vermijden. Dit zorgt vaak juist voor meer last van het stotteren en minder vrijheid in het spreken. Het is belangrijk om juist het gevoel te krijgen dat je vrijuit kunt spreken. Het enige wat daarvoor nodig is, is dat de luisteraar geduld heeft. Dus, heb jij een momentje?

De onderstaande poster met illustratie van Willemijn Bolks van @juststutter (zelf een persoon met stotteren) zal rond WereldStotterDag verspreid worden.

Poster WSD 2022

 

 

 

 

 

De Nederlandse Stotter- en Broddelvereniging Demosthenes organiseert op 22 oktober een StotterFestival in Utrecht. Mensen met stotteren en hun omgeving zijn van harte uitgenodigd dit GRATIS festival te bezoeken. Het thema van het festival is 'Laat je zien, laat je horen'!
De dag is er op gericht om vanuit eigen ervaringen andere mensen met stotteren (of ouders daarvan) te raken en te inspireren. Om nieuwe mensen te ontmoeten, ervaringen te delen en deel te nemen aan interessante presentaties en workshops. Het wordt een mooi, gezellig en waardevol festival. Alle presentaties, workshops en optredens worden gegeven door mensen die zelf ervaring hebben met stotteren.
Voor meer informatie: ga naar www.stotterfestival.nl (of kijk op www.demosthenes.nl/activiteit/stotterfestival)

Anja van der Vlist-Pluut, tel: 06-42162475, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Annelies Mobach, tel: 06-40618646, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Sybren Bouwsma (Demosthenes), tel. 06-47643149, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Stichting StotterFonds, tel: 030-233 33 36, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden nieuwsbrief

Sponsors en partners

DTFonds
DTFonds
Cultuur Fonds
Demosthenes
NVST
InternetDiensten Nederland