Demosthenes

StotterCafé Nederland

Het initiatief om stotterend Nederland en iedereen met belangstelling voor stotteren een plaats te bieden voor ontmoeting!

Ga naar de website

Demosthenes

Demosthenes

alles voor en over personen die stotteren

Ga naar de website

NVST

NVST

alles voor en over stottertherapeuten

Ga naar de website

Kinderen leren spelenderwijs, ook tijdens Logopedie-Stottertherapie! Al die jaren miste Sukima van Velzen als stottertherapeut een kwartet over stotteren, daarom besloot zij er zelf één te maken. In samenwerking met de werkgroep communicatie van het StotterFonds, waarbij stottertherapeuten en ervaringsdeskundigen betrokken zijn, kwam dit tot een prachtig eindresultaat. 

Kwartet flyerHet kwartet bestaat uit negen thema’s die aan de orde komen tijdens stottertherapie. De kwartetkaarten zijn bedoeld om op een speelse wijze meer te leren en te praten over stotteren samen met jouw kind, cliënt of leerling. Op de uitlegkaarten vind je uitleg bij elk thema en spelsuggesties, zodat ook mensen met weinig kennis over stotteren goed weten wat de achterliggende gedachte is per thema. De illustraties nodigen uit om verder te praten of om er nieuwe ideeën bij te bedenken, want stotteren is nou eenmaal bij iedereen weer anders. Ik wens jullie veel speelplezier en hoop dat dit kwartet tot mooie gesprekken zal leiden met jullie kinderen, cliënten of leerlingen. 

Het kwartet is vanaf 1 april te bestellen in de webshop van het StotterFonds.
De kosten zijn € 12,50, nu tijdelijk als introductie zonder verzendkosten!

Media

Bekijk stotteren in de media

Blijf op de hoogte

Brochures, posters en boeken

Bestel of download gratis

Sponsors en partners

DTFonds
DTFonds
Cultuur Fonds
Demosthenes
NVST
InternetDiensten Nederland