Buitenlandse folders
Demosthenes

StotterCafé Nederland

Het initiatief om stotterend Nederland en iedereen met belangstelling voor stotteren een plaats te bieden voor ontmoeting!

Ga naar de website

Demosthenes

Demosthenes

alles voor en over personen die stotteren

Ga naar de website

NVST

NVST

alles voor en over stottertherapeuten

Ga naar de website

Uw bedrijf kan het verschil maken

Weet u dat ongeveer 1% van uw personeel stottert? Als u de film ‘A Kings Speech’ heeft gezien, heeft u kunnen ervaren hoe groot de impact van stotterend spreken kan zijn op de persoon zelf en op de omgeving.

Uw bedrijf kan een grote bijdrage leveren en het StotterFonds op diverse manieren ondersteunen. Bijvoorbeeld als bedrijfssponsor met een jaarlijkse bijdrage, of als sponsor van een campagne. Maar denk ook aan het ter beschikking stellen van mensen of diensten. U kunt samen met uw medewerkers het StotterFonds een enorme boost geven.

Word sponsor 


Om onze doelen te bereiken, ontvangt het StotterFonds sponsorbedragen van verschillende bedrijven. U kunt het StotterFonds al vanaf € 1000,-- per jaar sponsoren. Uw bedrijf wordt dan vermeld in het overzicht huidige partners. Vanaf een jaarlijks bijdrage van € 5000.- krijgt het logo van uw bedrijf een opvallende plaats op onze site. Er stotteren 175.000 mensen in Nederland en die hebben dagelijks meerdere communicatieve contacten.

Biedt u liever uw expertise aan? 


Graag zelfs! Steeds meer bedrijven hebben een link met communicatie. Denk hierbij aan communicatiebureaus en telecombedrijven. Het StotterFonds zet zich ook in voor een ideale communicatie. Een samenwerking tussen het StotterFonds en uw bedrijf en de daarin werkzame professionals met hun specifieke expertise, geeft uw bedrijf de kans om maatschappelijk verantwoord te ondernemen op het gebied van communicatie. In het overzicht huidige partners staan enkele bedrijven die hun expertise gratis aanbieden en met wie het StotterFonds al jaren zeer succesvol samenwerkt.

Neem contact op 


Elk bedrijf is uniek. Spreken is ook uniek. Het StotterFonds is een relatief kleine organisatie, maar wel met een enorme potentie. Iedereen kent wel iemand die stottert en iedereen ziet het belang in van een goede communicatie. Wij zouden graag samen met u en uw bedrijf een structurele en duurzame samenwerking willen aangaan. Doet u mee? Wij komen graag met u in contact.

Media

Bekijk stotteren in de media

Blijf op de hoogte

Brochures, posters en boeken

Bestel of download gratis

Sponsors en partners

DTFonds
DTFonds
Cultuur Fonds
Demosthenes
NVST
InternetDiensten Nederland