Buitenlandse folders
Demosthenes

Demosthenes

alles voor en over personen die stotteren

Ga naar de website

NVST

NVST

alles voor en over stottertherapeuten

Ga naar de website

Uw bedrijf kan het verschil maken

Weet u dat ongeveer 1% van uw personeel stottert? Als u de film ‘A Kings Speech’ heeft
gezien, heeft u kunnen ervaren hoe groot de impact van stotterend spreken kan zijn op de
persoon zelf en op de omgeving.

Uw bedrijf kan een grote bijdrage leveren en de StotterFonds op diverse manieren ondersteunen. Bijvoorbeeld als bedrijfssponsor met een jaarlijkse bijdrage, of als sponsor van een campagne. Maar denk ook aan het ter beschikking stellen van mensen of diensten. U kunt samen met uw medewerkers de StotterFonds een enorme boost geven.

Word sponsor 


Om onze doelen te bereiken, ontvangt de StotterFonds sponsorbedragen van verschillende bedrijven. U kunt de StotterFonds al vanaf € 1000.- per jaar sponsoren. Uw bedrijf wordt dan vermeld in het overzicht huidige partners. Vanaf een jaarlijks bijdrage van € 5000.- krijgt het logo van uw bedrijf een opvallende plaats op onze site. Er stotteren 175.000 mensen in Nederland en die hebben dagelijkse meerdere communicatieve contacten.

Biedt u liever uw expertise aan? 


Graag zelfs! Steeds meer bedrijven hebben een link met communicatie. Denk hierbij aan communicatiebureaus en telecombedrijven. De StotterFonds zet zich ook in voor een ideale communicatie. Een samenwerking tussen de StotterFonds en uw bedrijf en de daarin werkzame professionals met hun specifieke expertise, geeft uw bedrijf de kans om maatschappelijk verantwoord te ondernemen op het gebied van communicatie. In het overzicht huidige partners staan enkele bedrijven die hun expertise gratis aanbieden en met wie de StotterFonds al jaren zeer succesvol samenwerkt.

Neem contact op 


Elk bedrijf is uniek. Spreken is ook uniek. De StotterFonds is een relatief kleine organisatie, maar wel met een enorme potentie. Iedereen kent wel iemand die stottert en iedereen ziet het belang in van een goede communicatie. Wij zouden graag samen met u en uw bedrijf een structurele en duurzame samenwerking willen aangaan.
Heeft u de film ‘A Kings speech’ nog niet gezien? Wij willen de StotterFonds graag presenteren en u de video
overhandigen. Doet u mee? Wij komen graag met u in contact.

Bekijk stotteren in de media

Bekijk clips en video's, beluister podcasts, lees columns en interviews in onze mediarubriek

Blijf op de hoogte

Bestel brochures, posters en boeken

Boeken, folders, brochures en posters bestel of download je in onze webshop

Sponsors en partners

DTFonds
DTFonds
Cultuur Fonds
Demosthenes
NVST
InternetDiensten Nederland