Buitenlandse folders
Demosthenes

StotterCafé Nederland

Het initiatief om stotterend Nederland en iedereen met belangstelling voor stotteren een plaats te bieden voor ontmoeting!

Ga naar de website

Demosthenes

Demosthenes

alles voor en over personen die stotteren

Ga naar de website

NVST

NVST

alles voor en over stottertherapeuten

Ga naar de website

Wilt u graag vrijwilliger worden?

Vrijwilligers zijn de hoekstenen van het StotterFonds. Het StotterFonds-bureau en de vrijwilligers bij het StotterFonds zetten zich belangeloos in, zij doen mee in de strijd om het stotterenprobleem de wereld uit te krijgen. Zij stotteren vaak zelf, of zijn ouders van stotterende kinderen, of zijn hulpverleners. Iedereen heeft talenten en elk talent telt. Doe mee en word vrijwilliger. U kunt hierbij rekenen op ondersteuning door het het StotterFonds.


Deel je talent en stap in een werkgroep of het bestuur

Het StotterFonds heeft verschillende werkgroepen die ontzettend goed werk verrichten. Bijvoorbeeld de werkgroep Communicatie. De leden in deze werkgroep bespreken voorlichtingsactiviteiten en zijn nauw betrokken bij de Nederlandse invulling van de International Stuttering Awareness Day. Of wat dacht u van de webredactie?
Als u schrijven leuk vindt, of een kei bent in het vinden van het nieuws over stotteren, dan is misschien de webredactie iets voor u. Of heeft u veel bestuurlijke ervaring en bezit u over een belangrijk netwerk? Wij hebben u nodig en u kunt een belangrijke bijdrage leveren aan het besturen van de werkgroepen en deuren voor het StotterFonds openen die anders gesloten zouden blijven.

Niet veel tijd? Meld u aan als StotterFonds-collectant voor de NSGK 


Het StotterFonds is nog te klein voor een zelfstandige collecte, maar het StotterFonds werkt wel intensief mee met de collectes van de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. 50% van de opbrengsten die worden opgehaald door onze vrijwilligers komt ten goede van de goede doelen van het StotterFonds. Hiermee kunnen wij zorgen dat er goede voorlichting wordt gegeven op o.a. kinderdagverblijven, op basisscholen. Heeft u twee avonden per jaar beschikbaar en wilt u in actie komen? Meld u dan aan als collectant.

Organiseert u graag? Word StotterFonds-collecteleider voor de NSGK 

Collecteleiders van het StotterFonds werken heel nauw samen met de grote collecte van de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. De collecteleider werft regionaal collectanten die namens het StotterFonds willen meewerken aan de landelijke collecte van de NSGK. En zorgt in overleg met de NSGK voor een goed spreidingsbeleid. Bovendien onderhoudt de StotterFonds-collecteleider de contacten met de StotterFonds-collectanten. Maar de verspreiding van de collectebussen en het promotiemateriaal doet de NSGK. Het is echt een leuke uitdaging voor een organisatietalent.

Media

Bekijk stotteren in de media

Blijf op de hoogte

Brochures, posters en boeken

Bestel of download gratis

Sponsors en partners

DTFonds
DTFonds
Cultuur Fonds
Demosthenes
NVST
InternetDiensten Nederland