Demosthenes

StotterCafé Nederland

Het initiatief om stotterend Nederland en iedereen met belangstelling voor stotteren een plaats te bieden voor ontmoeting!

Ga naar de website

Demosthenes

Demosthenes

alles voor en over personen die stotteren

Ga naar de website

NVST

NVST

alles voor en over stottertherapeuten

Ga naar de website

Te snel voor woorden

Te snel voor woorden

alles over broddelen

Ga naar de website

Ik stotter(de): Stotterende stappen gaan ook vooruit. M. ter Vrugt, 2021, Boekscout,
83 pagina's, €16,99, ISBN: 9789464500752

Bron: Montferland Journaal

KILDER - ‘Een dag niet gestotterd is een dag niet geleefd!’ aldus Mylan ter Vrugt, afkomstig uit Kilder. In zijn boek Ik Stotter(de) heeft hij zijn persoonlijke ervaringen met stotteren verzameld, maar ook nodigt hij de lezer uit tot zelfreflectie. 

Stotterende stappenHet gestotter zit de stotteraar niet in de weg, maar hijzelf! is één van waardevolle lessen die Mylan graag aan de lezer meegeeft om stotteren op een andere manier te benaderen.
Dit gezondheidsboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Misstappen
“Als je niet praat, dan stotter je ook niet”, aldus mijn motto als 18-jarige. “Het is een kenmerkende manier van denken waarin waarschijnlijk veel mensen die stotteren zich kunnen herkennen, terwijl ze er misschien liever niet zo in zouden staan. Met mijn verhaal wil ik overbrengen hoe je visie en instelling je stotterervaring ingrijpend kunnen veranderen. Door mijn eigen misstappen en valkuilen toe te lichten en te reflecteren in mijn verhaal vertel ik hoe mijn veranderingsproces tot stand is gekomen waardoor mijn motto nu luidt: een dag niet gestotterd is een dag niet geleefd!”
Mylan Ter Vrugt werd geboren in de Achterhoek. Hij was de jongste in een huis met zijn vader, moeder en zus. Vanaf het moment dat hij kon praten, had hij last van stotteren en kon hierdoor niet goed zijn verhaal overbrengen.
Op het moment van schrijven was Mylan verre van een schrijver. Maar de intentie om andere jongere stotteraars op welke manier dan ook te kunnen helpen met het delen van zijn verhaal zorgde ervoor dat het verhaal werd wat het nu is.

Media

Bekijk stotteren in de media

Aanmelden nieuwsbrief

Brochures, posters en boeken

Bestel of download gratis

Sponsors en partners

DTFonds
DTFonds
Cultuur Fonds
Demosthenes
NVST
InternetDiensten Nederland